maanantai 10. joulukuuta 2012

Deep red handbag made of patent leather

Esimakua syvänpunaisesta lakerilaukusta...

No nyt alkaa jo olla jotain mitä näyttää. Kaavat alkavat olla hiottu näiltä osin niin että laukku on käytännöllinen ja hyvän mallinen. Voihan olla että useamman tehdyn kappaleen jälkeen huomaan jonkun olennaisen jutun mitä pitää vielä viilata. Yleensä se liittyy laukun nopeampaan valmistukseen.  Nyt kuitenkin luulen että näillä mennään ainakin toistaiseksi!

Lisäsin laukkuun isoäitini vanhasta rikkoontuneesta helminauhasta pari mustaa lasihelmeä koristamaan ja tuomaan jotain suloista yksityiskohtaa etukappaleeseen. Laukulla on nyt tunnearvoa ja siinä on jotain siltä ajalta, joka kuvastaa laukun ulkonäköä ja luonnetta: aitoja vintagehelmiä <3
Mietin että voisin myös tehdä koruja samaan tyyliin helmistä, jos vain tässä ennen joulua ehdin. Se olisi ainakin vaihtelua ompelulle!

Laukku on muuten menossa myyntiin muotoilun opiskelijoiden järjestämään One Day Design Shoppiin 12. päivä keskiviikkona! Myyjäiset järjestetään Hämeenlinnassa HAMK:in tiloissa klo 12-18.00. Tervetuloa paikalle!!! Siellä on myynnissä lasi- ja keramiikan-, vaatetuksen- ja jalkineopiskelijoiden tuotteita. Aitoja käsitöitä ja uniikkituotteita!
Vähän kiirus tulee valmistuksessa, koska suunnitelmissa oli aloittaa laukkujen teko jo viimeviikolla, mutta koulukiireiden takia homma jäi näille parille viimeiselle päivälle. No pitkiä päiviä, niin kyllä se siitä! :D

Linkki tapahtumaan: https://www.facebook.com/OneDayDesignShop

Tämä lakeri on tämänhetkinen ehdoton suosikkini! Pidän syvästä väristä ja siitä kuinka nahan aidot kuviot kuultavat lakeripinnan alta ja elävöittää sitä pintaa ihanasti.

Laukku muotoutuu huomiseen, jolloin ompelen vuoren, kiinnitän kehyksen sekä hihnan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti