keskiviikko 12. joulukuuta 2012

One Day Design Shop and Dream handbags

One Day Design Shop ja Unelmat

Muotoilun opiskelijoiden järjestämä ODDS design myyntitapahtuma on nyt koettu. Antoisaa oli rupatella asiakkaiden kanssa ja ihastelijoita riitti, vaikka tuotteita olikin vain huimat neljä kappaletta :D Tein mitä ehdin ja 50 prosenttia oli myynti. Ei huono saldo ;) Ihana oli esitellä tuotteita ja huomata kuinka erilaisille ihmisille laukkuni kolahtivat iästä riippumatta.

Vallan ihana asiakas osti minulta uunituoreen Unelma-laukun  ja tuote oli kuin tehty hänelle. He kuuluivat selvästi yhteen! Tyrmäävän hurmaava yhdistelmä!
Tapasin myös hyvin esimerkillisen nuoren naisen muotoilun vaatetus puolelta, joka osti minulta mustavalkean koiran rusettikaulapannan, vaikka hänellä ei ollut koiraakaan. Sovimme, että hän hankkii sen koiran myöhemmin jolle panta sopii ;) Ihania tuotteita hänelläkin myynnissä. Ihastuin yhteen printtiin, joka hänellä oli kangaskasseissa. Harmi kun en ehtinyt ostamaan häneltä penaalia, jossa oli sama painokuvio.
Jotain kuitenkin myyjäisistä mukaan tarttui...

Tottakai täytyi ostaa tapahtuman kassi, mutta ihanimmat löydöt olivat keramiikan opiskelijan Suvi Heinilän valmistavat korut. Erittäin laadukkaita tuotteita sen todella huomaa! Mieleen jäi myös koppakuoriaskulho: Pakko hankinta!

Unelmat ne siinä nököttää.
 Omat tuotteet myyjäisiin. Onpa kiva nähdä ne vihdoin valmiina!


Tein myös pari kappaletta tällaisia koirien rusettikaulapantoja. Kokeilin myös ruskeaa väriyhdistelmää.

Jos joku kiinnostui Suvi Heinilän keramiikkatuotteista, niin hänen sähköpostinsa on suvi.heinila(at)student.hamk.fi1 kommentti:

  1. Ihan ehdottomasti laitan sinullekin tunnustuksen näistä superihanista laukuista ja kengistä! Käyppäs kurkkaamassa pikkupirtinlotta.blogspot. :)

    VastaaPoista