torstai 18. lokakuuta 2012

Black Fat Lady

Musta Fat Lady on nimensä veroinen!


Mustalla linjalla toistaiseksi jatkuu. En tiedä tekeekö tämä syksy mielen aivan mustaksi vai olenka vain ihastunut krokokuvioisen lakerinahan ja mustan pintanahan yhdistelmään. Joka tapauksessa se mielestäni toimii. Jos tykkää mustasta, niin ei tarvitse silti olla tylsä ;)

Muutoksia laukkuun tuli jonkin verran. Kaavoihin en juurikaan koskenut, mutta nyt lisäsin kovikkeita eteen ja osittain sivuillekin. Ensimmäinen Fat Lady on pehmeä, joka tavallaan toimii ruskeassa. Itse vain tykkään vanhanajan salkkumaisista laukuista, jotka näyttävät aina ryhdikkäiltä vaikka sisällä ei olisikaan mitään. Olen miettinyt, että tulevaisuudessa voisin tarjota asiakkaille mahdollisuuden valita laukku pehmeänä tai kovana. Kaikki eivät kuitenkaan ihastu kovitettuun versioon. Tämä malli mahdollistaa vaihtoehdon. Muut laukkumallini ovat tähän asti olleet sellaisia, ettei niitä kannata pehmeänä tehdä.

Kunpa vaan pääsisin pian opinnäytetyöni kimppuun ja kenkien tekoon! Alan jo tarvitsemaan vaihtelua...
Suunnitelmissa on tehdä opparina miesten mittatilausjalkineet ongelmajalalle, mitkä ovat tässä tilanteessa ylileveät räpylät. Terveisiä vaan isoveljelle ;). Hänen räpylöitään täällä julkisesti pohdin!:D
Toinen tämän vuoden suunnitteilla oleva projekti on naisten jalkinemallisto. Kiilakorkoa tulossa. Käytän varmaan aika pitkälle valmiita laukkumallejani, mutta kengät ovat sitten aivan uutta mitä minulta ei vielä ainakaan julkisesti ole nähty. Ehkä enemmän menee naisellisempaan tyyliin, kuin mitä Safarimallisto oli.

No mutta. Niitä kuvia..Laukku on aika kurvikas, joten vetoketjullinen sivutasku olisi jäänyt vähän hankalaan paikkaan. Ratkaisin asian tekemällä irtonaisen pussukan, jonne voi laittaa pikkutavarat ja se on helppo onkia laukusta pois. Jälkikäteen tajusin, että lisäksi avoin sivutasku olisi ollut toimiva... No tuleviin malleihin sitten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti